Книги » Новинки » Звіробій
Звіробій
Fb2

Книга Звіробій Джеймс Фенімор Купер скачать fb2

Назва: Електронна книга Звіробій
ISBN: 9786171263567
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Кількість сторінок: 240
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Звіробій fb2

Короткий зміст книги Звіробій - Джеймс Фенімор Купер

«Звіробій» — один із найкращих пригодницьких романів у світі!
Дикі ліси Північної Америки ще населяють войовничі племена індіанців, і мало хто з білих поселенців наважується заглиблюватись у ті хащі. Але хоробрий мисливець на прізвисько Звіробій, що виріс в індіанському племені, добре знайомий зі звичаями тутешніх мешканців.
Юнак прибуває до берегів озера Мерехтливе Свічадо, щоб допомогти своєму другові, могікану Чингачгуку, наречена якого була викрадена ворожим плем’ям гуронів. Аби врятувати з полону прекрасну дівчину, відважним друзям-відчайдухам доведеться поринути у небезпечні пригоди. На сторінці ви можете завантажити книгу Звіробій в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Звіробій належить до жанру Пригодницькі романи для дітей. Електронна книга автора Джеймс Фенімор Купер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Звіробій - Джеймс Фенімор Купер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ігор
Ігор
9 вересня 2024 00:44
"Звіробій" Джеймса Фенімора Купера - це захоплюючий роман, який майстерно поєднує пригоди, історію та глибокі людські стосунки. Автор вміло переносить читача в часи колоніальної Америки, порушуючи важливі теми про свободу, честь і боротьбу за виживання. Яскраві персонажі та динамічний сюжет роблять цю книгу незабутньою.
Правовласникам