Книги » Новинки » Ізоляція. Таємні в'язниці Донбасу в оповідях врятованих від тортур та смерті
Ізоляція. Таємні в'язниці Донбасу в оповідях врятованих від тортур та смерті
Fb2

Книга Ізоляція. Таємні в'язниці Донбасу в оповідях врятованих від тортур та смерті Ірина Вовк, Дар'я Бура скачать fb2

Назва: Електронна книга Ізоляція. Таємні в'язниці Донбасу в оповідях врятованих від тортур та смерті
ISBN: 978-966-03-9270-0
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 348
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Ізоляція. Таємні в'язниці Донбасу в оповідях врятованих від тортур та смерті fb2

Короткий зміст книги Ізоляція. Таємні в'язниці Донбасу в оповідях врятованих від тортур та смерті - Ірина Вовк, Дар'я Бура

Спогади тих, хто пройшов пекло і вижив: бранців донецьких і луганських підвалів, сумнозвісної «Ізоляції» та донбаських колоній. Це оповіді тих, кого вдалося обміняти 29 грудня 2019 року, тих, хто втішився відчуттю української землі на КПВВ «Майорськ».
Попри суперечки щодо самого обміну: неоднозначність тих, хто повернувся до України і біль через звільнення «беркутівців», додому таки повернулися й ті, хто жертвував життям, сім’єю, спокоєм і здоров’ям заради рідної української землі.
Про життя «до» і «після», про життя Донбасу в часі війни, про звірства і злочини бойовиків, про жахи і тортури в полоні в цій книзі розповідають українські військовики, журналісти, блогери, помічники військових, медики й місцеві мешканці. На сторінці ви можете завантажити книгу Ізоляція. Таємні в'язниці Донбасу в оповідях врятованих від тортур та смерті в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Ізоляція. Таємні в'язниці Донбасу в оповідях врятованих від тортур та смерті належить до жанру Воєнна історія. Електронна книга автора Ірина Вовк, Дар'я Бура повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Ізоляція. Таємні в'язниці Донбасу в оповідях врятованих від тортур та смерті - Ірина Вовк, Дар'я Бура
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ігор
Ігор
31 серпня 2024 14:00
Книга "Ізоляція. Таємні в'язниці Донбасу в оповідях врятованих від тортур та смерті" є глибоким і зворушливим свідченням про жахи війни та страждання людей, які пережили неhumanні умови. Ірина Вовк і Дар'я Бура майстерно передають емоції та болі своїх героїв, змушуючи читача задуматися над важливістю пам'яті і справедливості. Це важливий документ, який не залишає байдужим і викриває невидимі трагедії сучасності.
Правовласникам