Книги » Новинки » Антивірус
Антивірус
Fb2

Книга Антивірус Олександр Єсаулов скачать fb2

Назва: Електронна книга Антивірус
ISBN: 978-617-7709-22-9
Мова: Українська
Видавництво: Перун
Кількість сторінок: 288
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Антивірус fb2

Короткий зміст книги Антивірус - Олександр Єсаулов

Сергійко, який невдало грав у комп’ютерну гру «Побудуй Глюкландію», запрошений блазнем Великого Процесора на ім’я Дроник на гостину до Заекрання. З бажання Великого Процесора несподівано для самого себе Сергійко стає королем Глюкландії.
І ось тут починаються справжні випробування: на країну нападають степняки. Що робити? Адже війна — це жертви з обох сторін. Який вихід з цієї складної ситуації знайде новий король Глюкландії? Чи зможуть допомогти йому друзі?.. На сторінці ви можете завантажити книгу Антивірус в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Антивірус належить до жанру Фантастика. Електронна книга автора Олександр Єсаулов повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Антивірус - Олександр Єсаулов
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
31 серпня 2024 18:22
"Антивірус" Олександра Єсаулова захоплює з перших сторінок своїм динамічним сюжетом та глибокими філософськими роздумами про людство і технології. Автор майстерно поєднує елементи трилера з соціальною критикою, змушуючи читача замислитися над етикою сучасного світу. Книга залишається в пам'яті ще довго після прочитання.
Правовласникам