Книги » Новинки » Помилка капітана Жеграя
Помилка капітана Жеграя
Fb2

Книга Помилка капітана Жеграя Василь Добрянський скачать fb2

Назва: Електронна книга Помилка капітана Жеграя
ISBN: 9786171278004
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Кількість сторінок: 288
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Помилка капітана Жеграя fb2

Короткий зміст книги Помилка капітана Жеграя - Василь Добрянський


  • Переможець «Коронації слова»;

  • Автор роману «Зламані сходи»;

  • Напружений історичний детектив;

  • Від володаря чисельних престижних нагород та премій.


Травень 1918 року. Капітана поліції Клима Жеграя запрошують на зустріч із гетьманом Павлом Скоропадським. У штаб-квартирі на сищика чекають сам ясновельможний гетьман та його підлеглі. Вони доручають слідчому розслідувати три злочини у повітовому місті Радомислі, де з невідомих причин зникають німці. І особисте прохання гетьмана — розшукати юну дружину його приятеля генерала Савицького. Аврора вийшла з маєтку ясної днини прогулятися й зникла.
За розслідування цих справ Климові Жеграю обіцяють посаду начальника розшукового відділу столиці. Він береться за слідство, бо скучив за справжнім ділом. У Радомислі йому доведеться пережити полон і бій з золотошукачами, гонки і переслідування, влаштовувати засади і розпалювати нічні багаття для посадки аероплана. Та чи вдасться йому виконати доручення і чи потрібна йому нова посада?
Про автора:
Василь Добрянський — прикарпатський письменник, журналіст, що пише під псевдонімом Борис Крамар, володар чисельних нагород та відзнак, зокрема Гран-прі
(перша премія) в номінації «Романи» Міжнародного конкурсу романів, кіносценаріїв, п’єс та пісенної лірики «Коронація слова» — 2019 за роман «Зламані сходи». На сторінці ви можете завантажити книгу Помилка капітана Жеграя в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Помилка капітана Жеграя належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Василь Добрянський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Помилка капітана Жеграя - Василь Добрянський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олександр
Олександр
1 вересня 2024 00:00
"Помилка капітана Жеграя" Василя Добрянського – це захоплюючий роман, що майстерно поєднує пригодницький сюжет з глибокими психологічними аспектами. Автор вміло передає атмосферу морських подорожей і боротьби з внутрішніми демонами героїв. Книга залишає після себе відчуття глибокої рефлексії та бажання розуміти себе і навколишній світ.
Правовласникам