Книги » Новинки » Коли впаде темрява
Коли впаде темрява
Fb2

Книга Коли впаде темрява Стівен Кінг скачать fb2

Назва: Електронна книга Коли впаде темрява
ISBN: 9786171278455
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Оригінальна назва: Just After Sunset
Кількість сторінок: 432
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Коли впаде темрява fb2

Короткий зміст книги Коли впаде темрява - Стівен Кінг


  • Класика горору;

  • Топовий письменник;

  • Збірка, що більш ніж 10 років не втрачає своєї популярності;

  • Перевидання у новій обкладинці.


Цілком можливо, що, прочитавши оповідання Великого і Страшного Стівена Кінга, ви почнете рахувати предмети довкола себе, аби почуватися в безпеці, з підозрою поглядати на великі замкнені будинки або нервуватися через телефонні дзвінки. Проте ніщо не зможе вам завадити насолоджуватись майстерністю письменника. Стівен Кінг дивує, шокує та захоплює проникненням у найглибші закутки людської свідомості й потойбічні світи.
Про автора:
Стівен Кінг — шалено популярний американський письменник, Король Жахів, майстер історій, які пробирають до кісток. Кінг може похизуватися тим, що кожен його твір стає літературною сенсацією та стовідсотковим бестселером. За понад 40 років його творчої діяльності світ побачило безліч романів, наклади яких давно перетнули межу в третину мільярда примірників. Він володар численних престижних літературних нагород і має чималу армію шанувальників, яка щодня
поповнюється. На сторінці ви можете завантажити книгу Коли впаде темрява в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Коли впаде темрява належить до жанру Оповідання і короткі історії. Електронна книга автора Стівен Кінг повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Коли впаде темрява - Стівен Кінг
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євгенія
Євгенія
1 вересня 2024 01:00
"Коли впаде темрява" Стівена Кінга - це захоплююче дослідження людської природи в умовах катастрофи. Автор майстерно поєднує елементи жахів і психологічної драми, змушуючи читача замислитися над тим, на що ми готові піти в ім'я виживання. Безумовно, це одна з найсильніших його робіт, яка залишає глибокий слід у пам'яті.
Правовласникам