Книги » Новинки » Каїн. Роман про гетьмана Павла Тетерю-Мошковського та його добу
Каїн. Роман про гетьмана Павла Тетерю-Мошковського та його добу
Fb2

Книга Каїн. Роман про гетьмана Павла Тетерю-Мошковського та його добу Володимир Єшкілєв скачать fb2

Назва: Електронна книга Каїн. Роман про гетьмана Павла Тетерю-Мошковського та його добу
ISBN: 978-966-03-9232-8
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 614
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Каїн. Роман про гетьмана Павла Тетерю-Мошковського та його добу fb2

Короткий зміст книги Каїн. Роман про гетьмана Павла Тетерю-Мошковського та його добу - Володимир Єшкілєв

«Саме в наш час визначається майбутнє держав та династій на прийдешні століття», — каже молодому шляхтичу Павлу Мошковському (майбутньому гетьману Тетері) шпигун кардинала Мазаріні. Й має рацію — середина XVII ст. не лише відкрила браму Нової доби європейської історії, але й накреслила апокаліптичні конту­ри того світу, у присмерках якого ми нині живемо.
Темна тінь первістка Праматері Єви підноситься над останніми чотирма століт­тями, стверджує Володимир Єшкілєв в історичному романі «Каїн», другому з трилогії «Прокляті гетьмани». Серед героїв роману читач зустріне й тих, з якими познайомив­ся на сторінках «Унії», й багатьох нових, котрим довелося жити і діяти за років Руїни. На ці буремні часи припадає гетьманство Те­тері, одного з найбільш обмовлених та знеславлених правителів України. Єшкілєв пропонує власне — неканонічне й несподіване — бачення цієї історичної постаті. А ще доповнює художню розповідь своєрідною «енциклопедію» політичних, дипломатичних та окультних процесів та подій XVII ст. Й не лише тих, які знайомі читачеві завдяки літописам, мемуарам і підручникам. На сторінці ви можете завантажити книгу Каїн. Роман про гетьмана Павла Тетерю-Мошковського та його добу в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Каїн. Роман про гетьмана Павла Тетерю-Мошковського та його добу належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Володимир Єшкілєв повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Каїн. Роман про гетьмана Павла Тетерю-Мошковського та його добу - Володимир Єшкілєв
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Зоряна
Зоряна
1 вересня 2024 03:33
Роман Володимира Єшкілєва "Каїн" вражає глибоким зануренням у історію гетьмана Павла Тетері-Мошковського та його епохи, поєднуючи яскраві персонажі з реаліями XVII століття. Автор майстерно відтворює атмосферу того часу, досліджуючи теми влади, зради та людської природи. Читачі неодмінно оцінять цю захоплюючу історію, яка спонукає до роздумів про моральні дилеми та вибір у складні часи.
Правовласникам