Книги » Новинки » Замки Тернопільщини
Замки Тернопільщини
Fb2

Книга Замки Тернопільщини Марина Ягодинська, Богдан Строцень скачать fb2

Назва: Електронна книга Замки Тернопільщини
ISBN: 978-966-03-8513-9
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 128
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Замки Тернопільщини fb2

Короткий зміст книги Замки Тернопільщини - Марина Ягодинська, Богдан Строцень

Тернопільщина — унікальний край, розташований на перехресті шляхів із заходу на схід, з півночі на південь. Через те споконвіків він перебував у вирі подій, пов’язаних із європейською історією, зокрема і середньовічною. Саме тому тут було збудоване найбільше замків та фортець і найбільше їх збереглося до наших часів.
В книзі розповідається про історію замків, їхню роль у місцевій та європейській історії, наведено нові дані — резуль­тати археологічних досліджень, під дещо іншим кутом розглянуто вже відомі факти. І в результаті ви маєте змогу познайомитися з частиною нашої, більш реальної, історії, отримати цікаву інформацію про замки та інші оборонні споруди, розташовані на території Тернопільської області. Видання супроводжується багатим ілюстративним матеріалом.
До путівника додається карта-схема, яка допоможе мандрівнику віднайти замки Тернопільщини. На сторінці ви можете завантажити книгу Замки Тернопільщини в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Замки Тернопільщини належить до жанру Україна. Електронна книга автора Марина Ягодинська, Богдан Строцень повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Замки Тернопільщини - Марина Ягодинська, Богдан Строцень
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам