Книги » Новинки » 1. Не зважай
1. Не зважай
Fb2

Книга 1. Не зважай Едвард Сент-Обін скачать fb2

Назва: 1. Не зважай
ISBN: 978-617-09-6076-4
Мова: Українська
Видавництво: Фабула
Оригінальна назва: Patrick Melrose. Never Mind
Кількість сторінок: 192
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать 1. Не зважай fb2

Короткий зміст книги 1. Не зважай - Едвард Сент-Обін

Патрік мешкає у великому будинку з мамою і татом, але найприхильнішою до нього людиною є економка Іветта. Хлопчик живе у власному світі вигаданих ігор і дитячих страхів, але єдине батькове покарання переносить його у світ дорослих. Тепер він ще самотніший, ніж був до цього.
Перший роман «Не зважай» із циклу «Патрік Мелроуз» знайо­мить читача з дитинством головного героя і показує атмосферу, у якій він виростав. Життя англійського аристократа й американської багатійки підкорялося «високим» стандартам, за якими головним було зовнішнє, блискуче і зверхнє, а справжні проблеми і переживання завжди залишалися десь там, за щільно зачиненими дверима спалень. На сторінці ви можете завантажити книгу 1. Не зважай в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання 1. Не зважай належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Едвард Сент-Обін повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу 1. Не зважай - Едвард Сент-Обін
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Лариса
Лариса
1 вересня 2024 08:33
Книга "Не зважай" Едварда Сент-Обіна вражає глибоким проникненням у людську природу та емоції. Автор майстерно поєднує простоту стилю з складними філософськими питаннями, змушуючи читача замислитись над власними життєвими виборами. Це захоплююче читання, яке залишає слід у душі.
Правовласникам