Книги » Новинки » Путівник по Чорнобилю
Путівник по Чорнобилю
Fb2

Книга Путівник по Чорнобилю Борис Тинка скачать fb2

Назва: Електронна книга Путівник по Чорнобилю
ISBN: 978-966-03-9201-4
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 140
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Путівник по Чорнобилю fb2

Короткий зміст книги Путівник по Чорнобилю - Борис Тинка

Одним з найпопулярніших туристичних маршрутів останнього десятиліття є подорож до Чорнобильської зони відчуження. Тим, хто цікавиться історією України, не вдасться оминути увагою події 26 квітня 1986 року. Аварія на Чорнобильській АЕС — найбільша за всю історію ядерної енергетики. До теперішнього часу частина території України залишається непридатною для проживання, і ця ситуація залишиться незмінною впродовж десятків чи навіть сотень років.
Автор путівника, Борис Тинка, живе у Кракові, є власником бюро подорожей і керує проектом «Туризм в Інтернеті» для просування онлайн-туризму в Польщі і в Україні. Кілька останніх років розробляє маршрути для відпочинку польських туристів в Україні, здебільшого у Львові, Києві та Одесі. Новий маршрут — до Чорнобильської зони.
Книга заохочує читача ближче познайомитись з цим місцем, з історією міст та сіл, які постраждали внаслідок аварії, а також з історією жителів, яких примусово евакуювали з рідних домівок. Автор детально описує міста Чорнобиль, Прип’ять і Славутич, подає багато практичної інформації і порад для безпечної подорожі.
Книга ілюстрована авторськими світлинами. На сторінці ви можете завантажити книгу Путівник по Чорнобилю в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Путівник по Чорнобилю належить до жанру Україна. Електронна книга автора Борис Тинка повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Путівник по Чорнобилю - Борис Тинка
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марина
Марина
1 вересня 2024 11:22
Книга "Путівник по Чорнобилю" Бориса Тинки є вражаючим дослідженням, яке поєднує глибокі історичні факти з емоційними свідченнями тих, хто пережив цю трагедію. Автор майстерно передає атмосферу покинутих місць та їхню історію, змушуючи читача задуматися про наслідки людських помилок. Це не просто путівник, а важливий урок для майбутніх поколінь.
Правовласникам