Книги » Новинки » Путівник по Одесі
Путівник по Одесі
Fb2

Книга Путівник по Одесі Олександр Бабіч скачать fb2

Назва: Електронна книга Путівник по Одесі
ISBN: 978-966-03-8584-9
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 127
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Путівник по Одесі fb2

Короткий зміст книги Путівник по Одесі - Олександр Бабіч

Про те, що Одеса — місто особливе, знають усі. Але в чому ж ця її «особливість»? Зрозуміти, або хоча б наблизитися до розуміння цього, й допоможе наша книжка — путівник по Одесі. Його автор, маючи великий досвід роботи з туристами у своєму місті, розподілив свою оповідь про Одесу на самодостатні маршрути.
Все це зроблено для того, щоб:
а) спростити життя туристам, які приїздять до міста;
б) зацікавити екскурсіями мешканців самої Одеси.
У путівнику читач знайде «цінні вказівки», які допоможуть йому краще орієнтуватися у місті і, можливо, більш глибоко зануритися в особливу атмосферу цього неповторного міста.
Видання доповнено багатим ілюстративним матеріалом. На сторінці ви можете завантажити книгу Путівник по Одесі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Путівник по Одесі належить до жанру Україна. Електронна книга автора Олександр Бабіч повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Путівник по Одесі - Олександр Бабіч
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
5 вересня 2024 23:44
"Путівник по Одесі" Олександра Бабіча — це справжнє відкриття для всіх, хто хоче глибше зануритися в культуру та історію цього чудового міста. Автор майстерно поєднує цікаві факти з яскравими описами, що робить читання не лише інформативним, а й захоплюючим. Рекомендую його всім, хто планує відвідати Одесу або просто прагне дізнатися про неї більше!
Правовласникам