Книги » Новинки » Крижане кохання ГУЛАГу
Крижане кохання ГУЛАГу
Fb2

Книга Крижане кохання ГУЛАГу Галина Горицька скачать fb2

Назва: Електронна книга Крижане кохання ГУЛАГу
ISBN: 978-966-03-9127-7
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 348
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Крижане кохання ГУЛАГу fb2

Короткий зміст книги Крижане кохання ГУЛАГу - Галина Горицька

Навесні 1953 року Геннадія Петровича, колишнього майора держбезпеки, відрядять у «відпустку» за політичною статтею 58 Кримінального кодексу УРСР. Раптом дорогою до місця призначення, куди його везли в «столипінському» вагоні, він почне співати улюблену пісню бандерівців «Ще не вмерла України ні слава, ні воля…». Цієї пісні його навчили на Закарпатті, де він працював під глибоким прикриттям.
Чи справді він став українським патріотом, чи через загрозу, що на нього чатує на етапі, він затягуватиме щосили гімн Карпатської України?.. На сторінці ви можете завантажити книгу Крижане кохання ГУЛАГу в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Крижане кохання ГУЛАГу належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Галина Горицька повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Крижане кохання ГУЛАГу - Галина Горицька
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роксана
Роксана
1 вересня 2024 13:00
"Крижане кохання ГУЛАГу" Галини Горицької — це зворушлива та глибока розповідь, яка майстерно поєднує історичні події з особистими долями героїв. Авторка вражає своєю здатністю передати атмосферу страху та надії, відкриваючи читачеві складні емоції, які переживали люди в умовах тоталітарного режиму. Книга залишає по собі сильне враження і спонукає до роздумів про любов, втрати та відвагу в найважчі часи.
Правовласникам