Книги » Новинки » На твердій землі
На твердій землі
Fb2

Книга На твердій землі Улас Самчук скачать fb2

Назва: Електронна книга На твердій землі
ISBN: 978-966-03-8616-7
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 352
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать На твердій землі fb2

Короткий зміст книги На твердій землі - Улас Самчук

Улас Олексійович Самчук (1905–1987) — український пись­­менник, журналіст, публіцист. Найвідоміший твір Сам­­чу­ка — трилогія «Волинь» — був номінований на Нобелів­ську премію. Наскрізним типом усіх творів У. Самчука є образ сильної особистості: працьовитий селянин («Волинь», «Марія», «Морозів хутір»); енергійний господарник, підприємець («Кулак», «Темнота», «На твердій землі»); інтелектуал («Юність Василя Шеремети»); воїн («Гори говорять», «Чого не гоїть огонь»). Незважаючи на різноплановість героїв, у них багато спільного. Вони неначе творять свій світ, свою реальність, у якій живуть своїм окремим життям.
Життя українських емігрантів у Канаді є темою романа «На твердій землі» (1967). Герой роману Павло Данилів — сильний тип чоловіка-українця, який позбавлений комплексів меншовартості, яскраво виражений індивідуаліст, що хоче жити, а не існувати.
Раніше у видавниц­тві «Фоліо» вийшли друком його трилогія «Волинь», романи «Марія», «Кулак», «Морозів хутір». На сторінці ви можете завантажити книгу На твердій землі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання На твердій землі належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Улас Самчук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу На твердій землі - Улас Самчук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Сергій
Сергій
1 вересня 2024 15:44
"На твердій землі" Уласа Самчука – це потужний роман, що зображує складний світ українського села в період соціальних змін. Автор майстерно передає глибокі переживання героїв, їхню боротьбу за справедливість і гідність. Книга залишає після себе відчуття сили духу і надії, незважаючи на всі випробування.
Правовласникам