Книги » Новинки » Посол Царя царів
Посол Царя царів
Fb2

Книга Посол Царя царів Костянтин Когтянц скачать fb2

Назва: Електронна книга Посол Царя царів
ISBN: 978-966-03-9116-1
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 314
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Посол Царя царів fb2

Короткий зміст книги Посол Царя царів - Костянтин Когтянц

Орест Сандомирський (справжнє ім’я — Костянтин Когтянц) народився у 1956 році у м. Дніпрі. Закінчив історичний факультет Дніпропетровського університету.Відомий письменник, що працює у жанрі фентезі. Знаний журналіст, має активну громадянську та життєву позицію. Веде власний блог на Facebook, де висвітлює свої погляди на найактуальні шіподії сьогодення. Призер конкурсу «Коронація слова» в номінації «Вибір видавців» у 2010 році та володар спеціальної відзнаки «За кращий історико-патріотичний роман» у 2013 році.
У видавництві «Фоліо» вийшлидруком книжки Костянтина Когтянца «Обре, сховайся добре!», «Покохати відьму» та «Монети для патріарха».
Роман «Посол Царя царів. Наввипередки з часом» Ореста Сандомирського дає змогу повною мірою насолодитися сумішшю захоплюючого фентезі з реальними науковими та історичними фактами. Головний герой приймає ім’я Мартин ван Ґелсінґ, чим запускає механізм дуже небезпечних пригод. Він вирушає на Батьківщину, долаючи цілі континенти: Азія, Африка, Америка, нарешті Європа… У будь-якій ситуації, у будь-якій місцевості він та його навички — єдине, на що можна по-справжньому покластися. На своєму шляху він зустрічає чоловіків, жінок, вигаданих, на перший погляд, істот і навіть самого Царя царів, чиїм послом згодом стане… І найважливіше — Мартин робить спроби пізнати себе, усвідомити свою місію, яка лишається незмінною попри час та простір. Хто такий посол Царя царів, куди він прямує, як давно почався його шлях, коли і де завершиться? Відповіді на ці та багато інших питань знайдете у цій книжці. На сторінці ви можете завантажити книгу Посол Царя царів в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Посол Царя царів належить до жанру Історичне фентезі. Електронна книга автора Костянтин Когтянц повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Посол Царя царів - Костянтин Когтянц
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Анна
Анна
1 вересня 2024 19:00
«Посол Царя царів» Костянтина Когтянця — це захоплююче читання, яке майстерно поєднує глибокі філософські роздуми з динамічним сюжетом. Автор вміло створює атмосферу, що занурює читача у світ віри та духовних пошуків, спонукаючи до роздумів про сенс життя та вищі цінності. Рекомендую всім, хто шукає натхнення і нові горизонти для розуміння себе та світу.
Правовласникам