Книги » Новинки » Таки війна… Із щоденника офіцера сектору «А»
Таки війна… Із щоденника офіцера сектору «А»
Fb2

Книга Таки війна… Із щоденника офіцера сектору «А» Богдан Кушнір скачать fb2

Назва: Електронна книга Таки війна… Із щоденника офіцера сектору «А»
ISBN: 978-966-03-9047-8
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 155
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Таки війна… Із щоденника офіцера сектору «А» fb2

Короткий зміст книги Таки війна… Із щоденника офіцера сектору «А» - Богдан Кушнір

Автор цієї книжки — журналіст, письменник Богдан Кушнір добре знає, чого домагається путінська Росія. І не з телевізійних сюжетів чи газет­них публікацій, а з реальних подій, учасником і очевидцем яких йому довелося бути. У 1995 році він відкрив один з перших українських кореспондентських пунктів у Москві, а під час російсько-української війни як офіцер Сил спеціальних операцій Збройних сил України брав участь у бойових діях на Сході.
Історії з «нульовки» — лінії розмежування, описані телеграмними рядками в його воєнних щоденниках, дають можливість побачити і відчути, що відбувалося на Сході під час російсько-україн­ської війни в 2015—2016 роках. А творчі відрядження авто­ра до Росії доповнюють загальну картину того, що несе Україні та Європі «рускій мір». На сторінці ви можете завантажити книгу Таки війна… Із щоденника офіцера сектору «А» в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Таки війна… Із щоденника офіцера сектору «А» належить до жанру Воєнна проза. Електронна книга автора Богдан Кушнір повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Таки війна… Із щоденника офіцера сектору «А» - Богдан Кушнір
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ольга
Ольга
1 вересня 2024 20:55
Книга "Таки війна… Із щоденника офіцера сектору «А»" Богдана Кушніра вражає глибиною переживань та реалій, з якими стикаються українські військові на передовій. Автор майстерно передає емоції та стресові ситуації, а також відзначає силу духу і патріотизм солдатів. Це важливе читання для всіх, хто хоче зрозуміти справжню ціну миру.
Правовласникам