Книги » Новинки » Мої нові герої
Мої нові герої
Fb2

Книга Мої нові герої Максим Статівко, Євген Дейдей скачать fb2

Назва: Електронна книга Мої нові герої
ISBN: 978-966-03-9591-6
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 126
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Мої нові герої fb2

Короткий зміст книги Мої нові герої - Максим Статівко, Євген Дейдей

Ця книга про правоохоронців, що працюють поблизу лінії розмежування, або чия робота пов’язана з подіями на українському Донбасі. Саме люди, їхнє бачення світу, долі та історії — справжнє обличчя поліції. Стражі порядку повинні виконувати свою роботу незалежно від того, чи летять міни та чи звучать постріли. Ті, хто її виконує, і є істинними сучасними героями.
Функція поліції поблизу лінії розмежування — це далеко не лише збереження закону та порядку, патрулювання та реагування на виклики. Це щось набагато більше. Це символ того, що все буде добре та спокійно. Стабільно. Небезнадійно. На сторінці ви можете завантажити книгу Мої нові герої в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Мої нові герої належить до жанру Війна, шпигунство. Електронна книга автора Максим Статівко, Євген Дейдей повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Мої нові герої - Максим Статівко, Євген Дейдей
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Лариса
Лариса
27 серпня 2024 19:33
"Мої нові герої" Максима Статівка і Євгена Дейдея пропонує читачеві захоплюючу подорож у світ сучасних українських героїв, які надихають та вражають своїми досягненнями. Автори вміло поєднують глибину аналізу та емоційність, що робить кожну історію особливою та близькою. Ця книга неодмінно залишить слід у серцях читачів, надихаючи на власні звершення.
Правовласникам