Книги » Новинки » Феноменологія духу
Феноменологія духу
Fb2

Книга Феноменологія духу Георг Вільгельм Фрідріх Гегель скачать fb2

Назва: Електронна книга Феноменологія духу
ISBN: 978-966-03-8898-7
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Оригінальна назва: Die Phanomenologie des Geistes
Кількість сторінок: 476
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Феноменологія духу fb2

Короткий зміст книги Феноменологія духу - Георг Вільгельм Фрідріх Гегель

«Феноменологія духу» (1807) — це перший і, можливо, найскладніший для розуміння твір геніального філософа Ґ. В. Ф. Геґеля (1770—1831), одного з творців німецької класичної філософії. Саме йому ми завдячуємо появою діалектичного методу пізнання, формулюванням закону боротьби та єдності протилежностей.
Філософія, за Геґелем, це знання про абсолютне. «Абсолютне є дух, таке найвище визначення абсолютного». Феноменологія — це Геґелева теорія пізнання, що характеризується постійним поступом, але суб’єктом пізнання виступає не окремий індивід, а Світовий дух у його розвитку. При цьому дух пізнає все тільки через конкретну людину. Саме тому людству потрібна освіта і наукові знання. На сторінці ви можете завантажити книгу Феноменологія духу в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Феноменологія духу належить до жанру Окремі проблеми і категорії філософії. Електронна книга автора Георг Вільгельм Фрідріх Гегель повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Феноменологія духу - Георг Вільгельм Фрідріх Гегель
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Кирило
Кирило
1 вересня 2024 23:33
"Феноменологія духу" Георга Вільгельма Фрідріха Гегеля — це глибоке й складне дослідження розвитку свідомості, яке розкриває етапи становлення людського духу через історичні та філософські перипетії. Читання цієї книги вимагає уваги і терпіння, але пропонує безцінні insights у природу самосвідомості та її взаємодію з світом. Гегель майстерно поєднує абстрактні ідеї з конкретним досвідом, що робить його працю невід'ємною частиною філософської традиції.
Правовласникам