Книги » Новинки » Том Соєр - детектив
Том Соєр - детектив
Fb2

Книга Том Соєр - детектив Марк Твен скачать fb2

Автор: Марк Твен
Назва: Електронна книга Том Соєр - детектив
ISBN: 9786171271999
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Том Соєр - детектив fb2

Короткий зміст книги Том Соєр - детектив - Марк Твен

Улюблений непосидючий герой вирушає у захопливу мандрівку!
Цього разу Том Соєр грається в детектива. Хоча це не гра. Він шукає викрадача дорогоцінного діаманта, розкриває насправді жахливий злочин і рятує хорошу людину від несправедливого вироку. А потім вирішує полетіти за кордон. Хлопець мріє розбагатіти та показати всім, на що він здатен. Друзі Тома теж мріють про далекі краї. Приєднуйтеся й ви до охочих вирушити назустріч цікавому та невідомому…
На вас чекає купа несподіванок! На сторінці ви можете завантажити книгу Том Соєр - детектив в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Том Соєр - детектив належить до жанру Пригодницькі романи для дітей. Електронна книга автора Марк Твен повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Том Соєр - детектив - Марк Твен
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роксана
Роксана
2 вересня 2024 08:00
«Пригоди Тома Соєра» Марка Твена – це захоплююча історія про дитинство, дружбу і пригоди, яка відзначається чудовим гумором та живими образами. Твен майстерно передає дух часу та атмосферу американського півдня, що робить книгу цікавою не лише для дітей, але й для дорослих. Цей роман залишає після себе теплі спогади про безтурботні моменти юності та важливість справжніх цінностей.
Правовласникам