Книги » Новинки » Пуаро веде слідство
Пуаро веде слідство
Fb2

Книга Пуаро веде слідство Агата Крісті скачать fb2

Назва: Електронна книга Пуаро веде слідство
ISBN: 9786171272620
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Кількість сторінок: 288
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Пуаро веде слідство fb2

Короткий зміст книги Пуаро веде слідство - Агата Крісті

Легендарний детектив, заплутані справи, небезпечні злочинці.
Одинадцять оповідань про пригоди найвідомішого детектива усіх часів — Еркюля Пуаро. Історії, що визнані класикою детективного жанру. Всі розповіді з цієї збірки екранізовано.
Якщо скоєно злочин, то десь зачаївся злочинець. Якщо він є — його можна знайти. Для Еркюля Пуаро не існує справи, яку не можливо розкрити. Геніальний детектив здатний відшукати втрачені древні реліквії і розгадати загадкову смерть чоловіка, який напередодні застрахував себе на чималеньку суму. Пограбування на мільйон доларів та крадіжка коштовностей, приголомшливе викрадення прем’єр-міністра й справа про зниклий заповіт — кмітливий детектив приймає кожний виклик і починає чергове захопливе розслідування! На сторінці ви можете завантажити книгу Пуаро веде слідство в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Пуаро веде слідство належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Агата Крісті повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Пуаро веде слідство - Агата Крісті
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ігор
Ігор
2 вересня 2024 08:33
"Пуаро веде слідство" - це захоплюючий детектив, де Агата Крісті вміло сплітає інтригу та напруження. Неперевершений Геркула Пуаро знову вражає своєю дедукцією, а майстерно прописані персонажі додають книзі особливого шарму. Читання цієї роботи - справжнє задоволення для шанувальників класичного детективу!
Правовласникам