Книги » Новинки » Трагедія в трьох діях
Трагедія в трьох діях
Fb2

Книга Трагедія в трьох діях Агата Крісті скачать fb2

Назва: Електронна книга Трагедія в трьох діях
ISBN: 9786171275973
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Оригінальна назва: Three Act Tragedy
Кількість сторінок: 288
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Трагедія в трьох діях fb2

Короткий зміст книги Трагедія в трьох діях - Агата Крісті

Легендарний детектив, заплутані справи, небезпечні злочинці.
Богемна вечірка у домі колишнього актора, сера Чарльза Картрайта, для одного з гостей, пастора Беббінґтона, стає фатальною — той раптово помирає, зробивши ковток коктейлю.
Подальша експертиза не виявляє слідів отрути в напої. Усе скидається на нещасний випадок. Жодних мотивів для злочину. Навіть видатний детектив Еркюль Пуаро впевнений, що смерть старого священика — це лише прикра випадковість.
Та що, як він помиляється — і насправді це було умисне вбивство, сплановане так само детально, як хороша театральна вистава? Хто режисер-постановник цього дійства? І яка роль у ньому відведена самому Пуаро? У цьому розслідуванні детектив може стати наступною жертвою… На сторінці ви можете завантажити книгу Трагедія в трьох діях в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Трагедія в трьох діях належить до жанру Приватні детективи. Електронна книга автора Агата Крісті повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Трагедія в трьох діях - Агата Крісті
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Володимир
Володимир
29 серпня 2024 18:44
"Трагедія в трьох діях" Агати Крісті — це захоплюючий детектив, який майстерно сплітає інтригу та психологічні нюанси. Авторка вдало грає з очікуваннями читача, розкриваючи несподівані повороти сюжету. Книга залишає незабутнє враження завдяки своїй глибині та майстерності у побудові персонажів.
Правовласникам