Книги » Новинки » Раніше ніж їх повісять
Раніше ніж їх повісять
Fb2

Книга Раніше ніж їх повісять Джо Аберкромбі скачать fb2

Назва: Електронна книга Раніше ніж їх повісять
ISBN: 9786171273603
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Оригінальна назва: Before They Are Hanged
Кількість сторінок: 608
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Раніше ніж їх повісять fb2

Короткий зміст книги Раніше ніж їх повісять - Джо Аберкромбі

Історія, яку порівнюють з епічною «Піснею льоду та полум’я» Джорджа Мартіна
Він пробачить своїм ворогам.
Після їхньої смерті…
У Міддерланді настали темні часи. Триває війна між Союзом і королем-самозванцем Бетодом. Інквізитор Ґлокта отримує наказ за будь-яку ціну зберегти місто Дагоску та відтермінувати падіння анклаву. Але це майже неможливо.
Перший з-поміж магів Баяз разом з воїном Лоґеном Дев’ятипалим вирушає на край світу. Ця подорож — самогубство. Адже Баяз хоче знайти сховану там магічну зброю, що здатна зупинити будь-кого.
Світ опиняється на межі. І не вгадати, у який бік хитнеться маятник долі. Тоді, коли здавалося, що вже достеменно відомо, хто ворог, фортуна вдається до злої гри. І з’являються ті, на кого не чекав ніхто, — пожирачі, моторошні творіння похмурого пророка Калула…
Нове, свіже та вражаюче фентезі.
The Independent
Про автора:
Джо Аберкромбі — британський письменник-фантаст, автор популярної трилогії «Перший закон», якого вважають «майбутнім сучасного фентезі». Романи автора перебувають у списках бестселерів від The New York Times та Sunday Times. Аберкромбі є володарем престижної нагороди від журналу Locus та номінантом премії Джона В. Кемпбелла («Найкращий новий письменник-фантаст»). Популярний ресурс SFF World двічі визнавав його романи книгами року. На сторінці ви можете завантажити книгу Раніше ніж їх повісять в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Раніше ніж їх повісять належить до жанру Пригоди. Електронна книга автора Джо Аберкромбі повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Раніше ніж їх повісять - Джо Аберкромбі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Софія
Софія
2 вересня 2024 09:11
«Раніше ніж їх повісять» Джо Аберкромбі — це захоплююча подорож у світ, де мораль і вибір неоднозначні, а герої не завжди є добрими. Автор майстерно поєднує жорстку реальність з дотепним діалогом і непередбачуваними поворотами сюжету. Книга залишає після себе глибокі роздуми про природу влади і зради, що робить її неймовірно вражаючою.
Правовласникам