Книги » Новинки » Мія і місячне затемнення
Мія і місячне затемнення
Fb2

Книга Мія і місячне затемнення Оля Русіна скачать fb2

Назва: Електронна книга Мія і місячне затемнення
ISBN: 978-617-679-704-3
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Кількість сторінок: 240
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Мія і місячне затемнення fb2

Короткий зміст книги Мія і місячне затемнення - Оля Русіна

Мії ніколи нудьгувати. З однокласником Матвієм та його молодшим братом Людожерчиком вони постійно потрапляють у пригоди. І цих пригод стає ще більше, коли на порозі Міїної з Дідусем квартири з’являється незнайомець — її тато. Настороженість змінюється захватом — виявляється, тато працює в астрономічній обсерваторії! А значить, Мія, Матвій і Людожерчик теж одного дня зможуть туди потрапити.
Але чи це справді так? Читайте у дотепній повісті Олі Русіної, сповненій кумедних витівок і жартів. На сторінці ви можете завантажити книгу Мія і місячне затемнення в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Мія і місячне затемнення належить до жанру Пригодницькі романи для дітей. Електронна книга автора Оля Русіна повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Мія і місячне затемнення - Оля Русіна
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роксана
Роксана
2 вересня 2024 20:44
Книга "Мія і місячне затемнення" Олі Русіної вражає своєю магією і глибиною емоцій. Авторка майстерно поєднує фантазію з реальністю, запрошуючи читачів у захопливу подорож у світ, де мрії стають реальністю. Це історія, яка залишає по собі теплий слід у серці і спонукає вірити в чудеса.
Правовласникам