Книги » Новинки » Комунікація від нуля. Есеї для Мані
Комунікація від нуля. Есеї для Мані
Fb2

Книга Комунікація від нуля. Есеї для Мані Марія Титаренко скачать fb2

Назва: Електронна книга Комунікація від нуля. Есеї для Мані
ISBN: 978-617-679-722-7
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Кількість сторінок: 232
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Комунікація від нуля. Есеї для Мані fb2

Короткий зміст книги Комунікація від нуля. Есеї для Мані - Марія Титаренко

Ця книжка — про комунікацію, але цілком із незвичного ракурсу. Порівнюючи спілкування дорослих і дітей (на прикладі своєї доні), авторка робить несподівані відкриття. Зокрема про те, що ми, дорослі, втрачаємо наше дитяче вміння комунікувати по-справжньому: на рівні слів, мовчання, співопису, обіймів, цілунків, запахів тощо. А ще втрачаємо свіжий погляд на себе, на світ і на речі у ньому.
Це книжка про відновлення комунікації від нуля, підкріплена цікавими історіями і прикладами відомих спікерів, авторськими знахідками й помилками, а також жартами, грою слів і уяви. Для усіх, хто бажає переосмислити свою комунікацію і повернути втрачене. На сторінці ви можете завантажити книгу Комунікація від нуля. Есеї для Мані в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Комунікація від нуля. Есеї для Мані належить до жанру Стосунки. Електронна книга автора Марія Титаренко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Комунікація від нуля. Есеї для Мані - Марія Титаренко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Павло
Павло
2 вересня 2024 21:33
Книга "Комунікація від нуля. Есеї для Мані" Марії Титаренко вражає своєю простотою і глибиною водночас. Авторка майстерно розкриває складні аспекти комунікації, роблячи їх зрозумілими для кожного читача. Ця книга стане корисним путівником для тих, хто прагне покращити свої навички взаємодії з іншими.
Правовласникам