Книги » Новинки » Забута мелодія
Забута мелодія
Fb2

Книга Забута мелодія Оксана Сайко скачать fb2

Назва: Електронна книга Забута мелодія
ISBN: 978-617-679-659-6
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Кількість сторінок: 272
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Забута мелодія fb2

Короткий зміст книги Забута мелодія - Оксана Сайко

Після конфлікту з батьком молода скрипалька Романа переїжджає до провінційного містечка й починає працювати в музичній школі. Якось серед мотлоху на стриху старого будинку вона знаходить скрипку, ноти невідомої мелодії і лист.
Кому належало все це? Хто жив тут раніше? Тепер їй потрібно пізнати таємницю й повернути пам’ять про несправедливо втрачене, про незвичайну забуту особистість.
Крок за кроком Романа розплутує клубок чиєїсь давньої історії, яка оживає й змінює не лише її життя… На сторінці ви можете завантажити книгу Забута мелодія в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Забута мелодія належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Оксана Сайко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Забута мелодія - Оксана Сайко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Катерина
Катерина
2 вересня 2024 23:33
"Забута мелодія" Оксани Сайко — це зворушлива та емоційна історія, яка проникає в саме серце. Авторка майстерно переплітає теми пам’яті та втрати, створюючи глибокі образи, які залишають слід у душі читача. Рекомендую цю книгу всім, хто цінує чуттєву прозу та роздуми про сенс життя.
Правовласникам