Книги » Новинки » Химерниця
Химерниця
Fb2

Книга Химерниця Олена Печорна скачать fb2

Назва: Електронна книга Химерниця
ISBN: 9786171275256
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Кількість сторінок: 384
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Химерниця fb2

Короткий зміст книги Химерниця - Олена Печорна

Від авторки бестселера «Грішниця»
Драматична історія про помилки минулого та спокуту

Микола — очільник провінційного містечка, місцевий «князьок», улюбленець долі. Та що він робить тут, у хаті старої відьми Шептулихи? Вона — його остання надія на порятунок доньки. Двоє найближчих друзів Миколи вже втратили найдорожчих. Тепер його черга. Але замість старої його зустрічає дивне дівча — химерниця, «що думки читає». Звідки вона взялася?
Доля не знає випадковостей. Колись Микола та його друзі вчинили страшну наругу. Вони забрали те, що їм не належало. І час поновлювати рівновагу. Час віддавати. Тільки щира жертва врятує доньку. Чим заплатить батько за власні гріхи? І ким насправді є та, яку потайки називають химерницею?.. На сторінці ви можете завантажити книгу Химерниця в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Химерниця належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Олена Печорна повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Химерниця - Олена Печорна
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
29 серпня 2024 19:00
«Химерниця» Олени Печорної – це захоплююча та емоційно насичена історія, що занурює читача в світ фантазії та магії. Авторка майстерно поєднує реальність і вигадку, створюючи яскраві образи та незабутні події. Книга залишає по собі глибокі враження та спонукає до роздумів про природу кохання і самопізнання.
Правовласникам