Книги » Новинки » 928 миль від дому
928 миль від дому
Fb2

Книга 928 миль від дому Кім Слейтер скачать fb2

Назва: Електронна книга 928 миль від дому
ISBN: 978-617-679-758-6
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Оригінальна назва: 928 Miles from Home
Кількість сторінок: 320
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать 928 миль від дому fb2

Короткий зміст книги 928 миль від дому - Кім Слейтер

14-літній Калум мріє стати кіносценаристом, але не дуже вірить, що це можливо у його маленькому містечку. Аж тут тато приводить додому свою нову дівчину і її сина. Виявляється, геть непросто вжитися з отаким хлопцем, який раптом стає твоїм братом, і з новою мамою. Водночас герой відчуває, що його зведений брат щось приховує. І Калум починає проводити розслідування...
Проникливий роман британської письменниці, лауреатки численних літературних нагород Кім Слейтер «928 миль від дому» пропонує підліткам замислитися над проблемами міграції, ксенофобії, дискримінації, упереджень і булінгу та пропагує відкритість, прийняття й емпатію... На сторінці ви можете завантажити книгу 928 миль від дому в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання 928 миль від дому належить до жанру Пригодницькі романи для дітей. Електронна книга автора Кім Слейтер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу 928 миль від дому - Кім Слейтер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олена
Олена
3 вересня 2024 03:55
"928 миль від дому" Кім Слейтер – це зворушлива та прониклива історія про пошук себе та незламність духу. Авторка вміло порушує важливі теми, такі як родинні стосунки та подолання труднощів, що робить книгу актуальною для широкої аудиторії. Читач поринає у світ емоцій та переживань, залишаючись під враженням ще довго після прочитання.
Правовласникам