Книги » Новинки » Страшні дівчата
Страшні дівчата
Fb2

Книга Страшні дівчата Ліса Б'єрбу, Юганна Ліндбек, Сара Ульссон скачать fb2

Назва: Електронна книга Страшні дівчата
ISBN: 978-966-679-989-3
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Оригінальна назва: Fula tjejer
Кількість сторінок: 240
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Страшні дівчата fb2

Короткий зміст книги Страшні дівчата - Ліса Б'єрбу, Юганна Ліндбек, Сара Ульссон

Восьмикласниця Тільде навіть уявити собі не могла, що одного дня її фото опиниться на інстасторінці «Страшні дівчата». Дівчині й так доволі складно адаптуватися в новій школі, а ця подія додає ще більше неприємностей. Шкільна красуня Ясмін також не сподівалася, що одну з її фоток можна потрактувати як страшну, але, опинившись під цим хештегом в інсті, дуже хвилюється, що стала загальношкільним посміховиськом. І лише Елені, яка володіє аналітичним складом розуму, починає вести своєрідне розслідування, об’єднуючи довкола себе все більше дівчат, щоби викрити анонімного зловмисника.
Повість шведських авторок Ліси Б’єрбу, Юганни Ліндбек та Сари Ульссон допоможе підліткам навчитися протистояти булінгу, повірити у власні сили та усвідомити свою цінність попри будь-які оцінки зовнішності.
Підтримку перекладу завдячуємо Шведській раді з питань культури Kulturrådet. На сторінці ви можете завантажити книгу Страшні дівчата в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Страшні дівчата належить до жанру Підліткова проза. Електронна книга автора Ліса Б'єрбу, Юганна Ліндбек, Сара Ульссон повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Страшні дівчата - Ліса Б'єрбу, Юганна Ліндбек, Сара Ульссон
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Світлана
Світлана
24 серпня 2024 17:11
Книга "Страшні дівчата" від Ліси Б'єрбу, Юганни Ліндбек та Сари Ульссон вражає своєю оригінальністю та сміливістю, досліджуючи складні теми ідентичності та прийняття. Авторки майстерно поєднують елементи трилера і психологічної драми, створюючи напружену атмосферу, що тримає в напрузі до останньої сторінки. Це яскравий приклад сучасної літератури, яка не боїться ставити складні запитання про сучасний світ.
Правовласникам