Книги » Новинки » Неоголошені війни Росії проти України у ХХ - на початку ХХІ ст. Причини і наслідки
Неоголошені війни Росії проти України у ХХ - на початку ХХІ ст. Причини і наслідки
Fb2

Книга Неоголошені війни Росії проти України у ХХ - на початку ХХІ ст. Причини і наслідки Микола Дорошко скачать fb2

Назва: Електронна книга Неоголошені війни Росії проти України у ХХ - на початку ХХІ ст. Причини і наслідки
ISBN: 978-966-521-706-0
Мова: Українська
Видавництво: Ніка-Центр
Кількість сторінок: 196
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Неоголошені війни Росії проти України у ХХ - на початку ХХІ ст. Причини і наслідки fb2

Короткий зміст книги Неоголошені війни Росії проти України у ХХ - на початку ХХІ ст. Причини і наслідки - Микола Дорошко

Це книга з історії неоголошених війн Росії проти України у ХХ – на початку ХХІ століття. Проаналізувавши історико-політичні, геополітичні та ідеологічні передумови агресивної зовнішньої політики російських державних утворень – Московії, Росії, РРСФР та РФ щодо України, її автор стверджує, що російська влада розпочала війну на знищення Української держави одразу ж після проголошення її незалежності 24 серпня 1991 року. Автор застерігає усіх нас від повторення трагічних помилок багатьох поколінь українців, які через недооцінку хижацької сутності російського імперіалізму розплачувались втратою незалежної державності, і наголошує на тому, що незнання історії не звільняє від відповідальності перед нащадками.
Для усіх, хто цікавиться історією і сучасним станом українсько-російських відносин. На сторінці ви можете завантажити книгу Неоголошені війни Росії проти України у ХХ - на початку ХХІ ст. Причини і наслідки в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Неоголошені війни Росії проти України у ХХ - на початку ХХІ ст. Причини і наслідки належить до жанру Україна. Електронна книга автора Микола Дорошко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Неоголошені війни Росії проти України у ХХ - на початку ХХІ ст. Причини і наслідки - Микола Дорошко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євген
Євген
3 вересня 2024 05:44
Книга Миколи Дорошка "Неоголошені війни Росії проти України у ХХ - на початку ХХІ ст. Причини і наслідки" є глибоким аналітичним дослідженням, що розкриває складні взаємовідносини між двома країнами. Автор детально аналізує історичні корені конфлікту та його наслідки, пропонуючи читачеві зрозуміти не лише причини агресії, але й її вплив на сучасну політичну ситуацію в Україні. Ця книга стане цінним ресурсом для всіх, хто прагне глибше зрозуміти динаміку російсько-українських відносин.
Правовласникам