Книги » Новинки » Гібридна війна Росії проти України після Революції гідності
Гібридна війна Росії проти України після Революції гідності
Fb2

Книга Гібридна війна Росії проти України після Революції гідності скачать fb2

Назва: Електронна книга Гібридна війна Росії проти України після Революції гідності
ISBN: 978-966-521-710-7
Мова: Українська
Видавництво: Ніка-Центр
Кількість сторінок: 280
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Гібридна війна Росії проти України після Революції гідності fb2

Короткий зміст книги Гібридна війна Росії проти України після Революції гідності -

У науковій монографії колективу авторів Київського національного університету імені Тараса Шевченка і Університету Марії Кюрі-Склодовської з Любліна (Республіка Польща) на основі широкого кола джерел здійснено комплексний аналіз причин та наслідків гібридної агресії Росії проти України після Революції гідності у воєнно-політичній, юридичній, економічній та інформаційній сферах. Вперше в українській міжнародно-політичній літературі представлено позицію керівництва Польщі щодо новітньої російсько-української війни.
Для усіх, хто цікавиться історією і сучасним станом українсько-російських відносин. На сторінці ви можете завантажити книгу Гібридна війна Росії проти України після Революції гідності в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Гібридна війна Росії проти України після Революції гідності належить до жанру Україна. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Гібридна війна Росії проти України після Революції гідності -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
3 вересня 2024 06:22
Книга "Гібридна війна Росії проти України після Революції гідності" є вичерпним аналізом складних геополітичних процесів, які відбуваються в Україні та навколо неї. Автори майстерно поєднують теоретичні аспекти з практичними прикладами, що дозволяє глибше зрозуміти природу сучасного конфлікту. Ця робота стане корисним джерелом для всіх, хто прагне розширити свої знання про війну та її вплив на українське суспільство.
Правовласникам