Книги » Новинки » Брати-засновники. Революційне покоління
Брати-засновники. Революційне покоління
Fb2

Книга Брати-засновники. Революційне покоління Джозеф Еліс скачать fb2

Назва: Електронна книга Брати-засновники. Революційне покоління
ISBN: 978-966-521-655-1
Мова: Українська
Видавництво: Ніка-Центр
Оригінальна назва: Founding Brothers. The Revolutionary Generation
Кількість сторінок: 296
Рік видання: 2014
Формат: Електронна

Скачать Брати-засновники. Революційне покоління fb2

Короткий зміст книги Брати-засновники. Революційне покоління - Джозеф Еліс

Народні заворушення, безпринципні партійні війни, фальсифікації виборів, розкол молодої країни на два регіони, розкол серед еліт з приводу зовнішньополітичної орієнтації, невизначеність і ламкість конституційного ладу, маніпулювання патріотизмом і зовнішньою загрозою для встановлення диктатури, поливання брудом політичних опонентів у пресі, готовність частини еліти розвалити країну заради своїх інтересів – все це Сполучені Штати в 1790-ті роки. В це визначальне для американської історії десятиліття мало що віщувало успіхи, яких країна досягне пізніше. В праці провідного американського історика Джозефа Еліса рання республіка оживає в усій її красі: провінційна, зіткана з суперечностей, невпевнена в своєму майбутньому і аж ніяк не приречена панувати в світі, вона таки встояла завдяки лідерам, які цінували цілісність країни понад усе.
Розраховано на істориків та інших дослідників суспільств, а також на широке коло читачів, зацікавлених аналізувати тенденції та проводити паралелі, щоб зрозуміти перебіг історії загалом. На сторінці ви можете завантажити книгу Брати-засновники. Революційне покоління в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Брати-засновники. Революційне покоління належить до жанру Північна Америка. Електронна книга автора Джозеф Еліс повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Брати-засновники. Революційне покоління - Джозеф Еліс
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олена
Олена
3 вересня 2024 06:44
Книга "Брати-засновники. Революційне покоління" Джозефа Еліса є захоплюючим дослідженням життів та ідей ключових фігур американської революції. Автор вміло поєднує історичні факти з глибоким аналізом особистостей, що робить читання не лише інформативним, але й надзвичайно цікавим. Це справжня знахідка для всіх, хто прагне зрозуміти корені сучасних американських цінностей та ідеалів.
Правовласникам