Книги » Новинки » Сила життя. Гедоністичний маніфест
Сила життя. Гедоністичний маніфест
Fb2

Книга Сила життя. Гедоністичний маніфест Мішель Онфре скачать fb2

Назва: Електронна книга Сила життя. Гедоністичний маніфест
ISBN: 978-966-521-680-3
Мова: Українська
Видавництво: Ніка-Центр
Оригінальна назва: La Puissance d'exister: Minifeste hedoniste
Кількість сторінок: 192
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Сила життя. Гедоністичний маніфест fb2

Короткий зміст книги Сила життя. Гедоністичний маніфест - Мішель Онфре

Написавши понад тридцять книг, – від першої «Живіт філософів» (1989) до «Трактату атеології» (українське видання 2010 року), – відомий французький філософ Мішель Онфре вирішив зібрати найголовніші свої ідеї в одній книзі. У цьому «Гедоністичному маніфесті» філософ ділиться своїми світоглядними, політичними, екзистенційними переконаннями.
Як мислити як художник? Чи можливо обґрунтувати етику на теренах естетики? Яке місце відведене Діонісові в цивілізації, підкореній пануванню Аполлона? Яка природа зв’язків між гедонізмом та анархізмом? Як застосовувати філософські ідеї на практиці? На що сподіватися людському тілу від постмодерних біотехнологій? Які стосунки між біографією мислителя та його текстами? Як формуються філософські міфи? Як «дехристиянізувати» західну думку? Чи можливі нові форми спільноти? Ці та інші запитання розглядаються в книзі.
Для широкого кола читачів. На сторінці ви можете завантажити книгу Сила життя. Гедоністичний маніфест в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Сила життя. Гедоністичний маніфест належить до жанру Соціальна філософія. Електронна книга автора Мішель Онфре повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Сила життя. Гедоністичний маніфест - Мішель Онфре
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євгенія
Євгенія
3 вересня 2024 09:11
«Сила життя. Гедоністичний маніфест» Мішеля Онфре – це провокаційний та надихаючий твір, який закликає нас насолоджуватися кожним моментом і відстоювати право на щастя. Автор майстерно поєднує філософські роздуми з практичними порадами, спонукаючи читача переосмислити власні цінності. Книга стане чудовим керівництвом для тих, хто прагне жити яскраво та усвідомлено.
Правовласникам