Книги » Новинки » Фізіотерапія і відновне лікування в практиці сімейного лікаря
Фізіотерапія і відновне лікування в практиці сімейного лікаря
Fb2

Книга Фізіотерапія і відновне лікування в практиці сімейного лікаря В. Дейнега, В. Кривенко, І. Волошина скачать fb2

Назва: Електронна книга Фізіотерапія і відновне лікування в практиці сімейного лікаря
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 438
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Фізіотерапія і відновне лікування в практиці сімейного лікаря fb2

Короткий зміст книги Фізіотерапія і відновне лікування в практиці сімейного лікаря - В. Дейнега, В. Кривенко, І. Волошина

Фізичні методи лікування широко використовуються в практиці багатьох лікарів, активно застосовуються не тільки при хронічних і при гострих захворюваннях, але і при початкових формах деяких захворювань, невеликій активності процесу і незначній інтоксикації.
Для сімейного лікаря особливе важливо знати основні методи фізіотерапії так, щоб їх можна було раціонально застосовувати в амбулаторних умовах, при лікуванні хворих на дому, а також надавати рекомендації щодо відновлювального лікування в оздоровчих закладах і при спрямуванні пацієнтів до санаторіїв.
В посібнику «Фізіотерапія і відновне лікування в практиці сімейного лікаря» узагальнено сучасні методики найбільш уживаних в практиці методів фізіотерапії. Інформація посібника буде корисною для лікарів загальної (сімейної) практики, лікарів-інтернів за фахом «загальна практика — сімейна медицина» та «внутрішні хвороби», завідувачів відділень відновлювальної терапії, лікарів стаціонарів, поліклінік, санаторіїв, здоровпунктів, терапевтів, неврологів і фахівців суміжних спеціальностей. На сторінці ви можете завантажити книгу Фізіотерапія і відновне лікування в практиці сімейного лікаря в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Фізіотерапія і відновне лікування в практиці сімейного лікаря належить до жанру Основи медичних знань. Електронна книга автора В. Дейнега, В. Кривенко, І. Волошина повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Фізіотерапія і відновне лікування в практиці сімейного лікаря - В. Дейнега, В. Кривенко, І. Волошина
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Кирило
Кирило
11 вересня 2024 00:55
Книга "Фізіотерапія і відновне лікування в практиці сімейного лікаря" авторів В. Дейнеги, В. Кривенка та І. Волошиної є цінним ресурсом для медичних працівників, які прагнуть впровадити ефективні методи фізіотерапії у свою практику. Автори детально висвітлюють теоретичні основи та практичні аспекти, що робить матеріал доступним і зрозумілим. Рекомендую цю книгу всім, хто бажає поглибити свої знання у сфері реабілітації пацієнтів.
Правовласникам