Книги » Новинки » Кравець із Глостера
Кравець із Глостера
Fb2

Книга Кравець із Глостера Беатріс Поттер скачать fb2

Назва: Електронна книга Кравець із Глостера
ISBN: 978-966-03-8483-5
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 108
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Кравець із Глостера fb2

Короткий зміст книги Кравець із Глостера - Беатріс Поттер

Елен Беатрікс Поттер (1866—1943) — популярна англійська дитяча письменниця й талановита художниця. Скільки себе пам’ятала, вона завжди любила малювати, а ще любила тварин і без кінця малювала саме їх. У її малюнках пухнасті звірятка об­заводилися іменами, модно одягалися, одру­жувалися, мали дітей... Так поступово складався неповторний стиль пре­красної художниці. Пізніше Поттер почала писати про своїх вихованців дивовижні історії. Її чарівні казки про звірят, милі та добрі, з чу­довими ма­люнками, люблять діти і дорослі у всьому світі, їх перекладено 35 мовами.
До цієї книжки увійшли казки про мишей: «Казка про Джонні Мишу-з-Міста», «Казка про місіс Маломишку», «Казка про двох поганих мишок» та «Кравець із Глостера». Як завжди, вони чудово проілюстровані самою Беатрікс Поттер.
Це новий переклад українською всесвітньо відомих казок. На сторінці ви можете завантажити книгу Кравець із Глостера в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Кравець із Глостера належить до жанру Дитячі казки і міфи. Електронна книга автора Беатріс Поттер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Кравець із Глостера - Беатріс Поттер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Валентин
Валентин
6 вересня 2024 11:55
"Кравець із Глостера" Беатріс Поттер - це чудова казка, яка захоплює своєю ніжною атмосферою та яскравими персонажами. Історія про відвагу та дружбу наповнена чарівністю і мудрістю, що робить її привабливою як для дітей, так і для дорослих. Ілюстрації авторки додають особливого шарму, переносячи читача у затишний світ англійського села.
Правовласникам