Книги » Новинки » Міжзоряний мандрівник
Міжзоряний мандрівник
Fb2

Книга Міжзоряний мандрівник Джек Лондон скачать fb2

Назва: Електронна книга Міжзоряний мандрівник
ISBN: 978-966-03-8992-2
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 288
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Міжзоряний мандрівник fb2

Короткий зміст книги Міжзоряний мандрівник - Джек Лондон

Роман «Міжзоряний мандрівник» — останній великий твір письменника, що був надрукований за його життя (1915). У Сан-Квентінській державній в’язниці відбуває довічне ув’язнення колишній викладач аграрного коледжу, професор Дарел Стендінг. Він потрапив за ґрати через вбивство колеги з ревнощів.
В’язничні наглядачі, караючи його за непокірність, щоразу зашнуровують Дарела в брезентову «пекельну сорочку» — різновид в’язничних тортур, що може викликати серцевий напад. Навчившись упадати в транс, під час тортур Стендінг мандрує світами своїх колишніх життів: від доісторичних часів до початку ХХ століття. Чекаючи на страту, Дарел Стендінг стає живим уособленням принципу — найсильнішим у людині є її дух, який залишається навіть тоді, коли матеріальне тіло вмирає. На сторінці ви можете завантажити книгу Міжзоряний мандрівник в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Міжзоряний мандрівник належить до жанру Пригодницька проза. Електронна книга автора Джек Лондон повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Міжзоряний мандрівник - Джек Лондон
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марія
Марія
3 вересня 2024 11:33
"Міжзоряний мандрівник" Джека Лондона вражає своєю глибиною та філософським змістом. Автор майстерно поєднує елементи наукової фантастики з роздумами про людську природу і місце людини у Всесвіті. Читання цієї книги залишає після себе відчуття захоплення і бажання замислитися про наше існування у безмежному космосі.
Правовласникам