Книги » Новинки » Український правопис
Український правопис
Fb2

Книга Український правопис скачать fb2

Назва: Електронна книга Український правопис
ISBN: 978-966-03-8873-4
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 352
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Український правопис fb2

Короткий зміст книги Український правопис -

Сучасна українська мова — відкрита й динамічна. Якою має бути «правильна українська мова»? Яку мову ми передамо нащадкам? Ці й подібні питання, що десятиліттями не втрачають своєї актуальності, спонукають до періодичного оновлення, перегляду й доопрацювання правописного кодексу, граматики й словників.
У новій редакції Українського правопису збережено підхід до мови як до знакової системи й суспільного явища з позицій історичної й етнографічної соборності української мови й української нації. На сторінці ви можете завантажити книгу Український правопис в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Український правопис належить до жанру Українська мова. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Український правопис -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Кирило
Кирило
3 вересня 2024 20:33
Книга "Український правопис" є важливим і необхідним посібником для всіх, хто прагне вдосконалити свої знання української мови. Чітко структуровані правила, супроводжені прикладами, роблять її зрозумілою та зручною для використання. Рекомендується як студентам, так і викладачам, а також усім, хто цінує чистоту та точність української мови.
Правовласникам