Книги » Новинки » Цієї ночі я її бачив
Цієї ночі я її бачив
Fb2

Книга Цієї ночі я її бачив Драґо Янчар скачать fb2

Назва: Електронна книга Цієї ночі я її бачив
ISBN: 978-617-614-217-1
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво 21
Оригінальна назва: To noc sem jo videl
Кількість сторінок: 192
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Цієї ночі я її бачив fb2

Короткий зміст книги Цієї ночі я її бачив - Драґо Янчар

«Цієї ночі я її бачив» – роман про життя і таємниче зникнення ексцентричної словенської аристократки Вероніки Зарнік в роки Другої світової війни. П’ять оповідачів, п’ять розповідей, п’ять версій долі молодої жінки, п’ять поглядів на історію.
Роман відомого словенського письменника Драґо Янчара отримав низку нагород, зокрема словенську премію «Кресник» за найкращий роман 2010 року, французьку премію за найкращу іноземну книгу 2014 ро­ку. Книга перекладена на понад десять мов. На сторінці ви можете завантажити книгу Цієї ночі я її бачив в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Цієї ночі я її бачив належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Драґо Янчар повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Цієї ночі я її бачив - Драґо Янчар
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Валентин
Валентин
3 вересня 2024 23:00
"Цієї ночі я її бачив" Драґо Янчара — це захоплююча та емоційна історія, що занурює читача у світ спогадів, любові та втрати. Автор майстерно поєднує реальність і фантазію, створюючи атмосферу, яка змушує глибше замислитися про сенс життя і стосунків. Книга залишає після себе гіркоту і тепло одночасно, залишаючи незабутнє враження.
Правовласникам