Книги » Новинки » Озеро
Озеро
Fb2

Книга Озеро Тадей Ґолоб скачать fb2

Назва: Електронна книга Озеро
ISBN: 978-617-553-003-0
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Анетти Антоненко
Кількість сторінок: 360
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать Озеро fb2

Короткий зміст книги Озеро - Тадей Ґолоб

Словенія. Ідилічне Бохинське озеро, оточене засніженими гірськими вершинами. Переддень Нового року. Старший інспектор Люблянського управління поліції Тарас Бірса, вертаючись крізь хуртовину додому, натрапляє на дівчину, яка в озері виявила спотворене до непізнання тіло молодої жінки. Хто це? Ліквідований свідок винаходу на мільйони доларів? Безневинна здобич маніяка? А може, вона перейшла дорогу мафії? Інспекторові доручають розслідування, але як знайти вбивцю, коли не знаєш, хто жертва?
«Озеро» — перший у словенській літературі психологічний трилер у жанрі «нуар».
Тадей Ґолоб (нар. 1967) — словенський письменник і скелелаз, один із тих авторів, які дивують читача широченною тематичною палітрою творів. Перша його книга «З Евересту» (2000) розповідає про спуск словенського гірськолижника-екстремала Даво Карнічара з найвищої вершини світу. У бібліографії Т. Ґолоба є і біографічні твори, і романи для підлітків, а за книгу «Свинячі ноги» (2009) він отримав престижну премію «Кресник». На сторінці ви можете завантажити книгу Озеро в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Озеро належить до жанру Психологічний трилер. Електронна книга автора Тадей Ґолоб повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Озеро - Тадей Ґолоб
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Софія
Софія
15 серпня 2024 14:33
"Озеро" Тадея Ґолоба вражає своїм глибоким психологізмом і майстерно змальованими образами природи. Автор створює атмосферу загадковості та самотності, що змушує читача замислитися над сенсом життя і власними переживаннями. Ця книга — справжня перлина сучасної літератури, яка залишає по собі тривалий слід у серці.
Правовласникам