Книги » Новинки » Чернівці для своїх
Чернівці для своїх
Fb2

Книга Чернівці для своїх Володимир Килинич скачать fb2

Назва: Електронна книга Чернівці для своїх
ISBN: 978-617-614-231-7
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво 21
Кількість сторінок: 384
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Чернівці для своїх fb2

Короткий зміст книги Чернівці для своїх - Володимир Килинич

Нова книга Володимира Килинича розповідає про Чернівці крізь призму особистих історій, діалогів чернівчан, розкриваючи своєрідні колорит, автентику міста, його мешканців, специфіку їхньої комунікації. Часто вдаючись до більш чи менш віддаленої ретроспективи, автор акцентує увагу на тих деталях міського буття, простору, які зазвичай залишаються поза увагою, збирає, вибудовує із деталей цілісну картину Чернівців, увиразнюючи та актуалізуючи у такий спосіб пам'ять міста та містян. Письменник демонструє, що історія міста — це кожен його етап, а місто нинішнє — результат тривалих процесів, воно на поверхні своєрідної діахронічної піраміди.
Захоплива мелодраматично-детективна історія, авторський стиль, з властивими йому гумором, іронією, не залишать читачів байдужими. Кожен персонаж (чи то істота, чи споруда, вулиця) виступають у певному амплуа, що створює відчуття міського простору як однієї великої сцени, де всі і все взаємопов'язане, де все перебуває у причинно-наслідкових зв'язках. На сторінці ви можете завантажити книгу Чернівці для своїх в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Чернівці для своїх належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Володимир Килинич повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Чернівці для своїх - Володимир Килинич
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
3 вересня 2024 23:11
"Чернівці для своїх" Володимира Килинича — це вражаюча подорож рідним містом, що поєднує історію, культуру та сучасність. Автор майстерно передає атмосферу Чернівців, роблячи кожну сторінку живою і наповненою емоціями. Ця книга стане справжнім відкриттям для тих, хто хоче глибше зрозуміти свою малу батьківщину.
Правовласникам