Книги » Новинки » Місто пахло корицею й кремом Nivea. Чернівецький вінтажний альбом
Місто пахло корицею й кремом Nivea. Чернівецький вінтажний альбом
Fb2

Книга Місто пахло корицею й кремом Nivea. Чернівецький вінтажний альбом Наталія Гриценко скачать fb2

Назва: Електронна книга Місто пахло корицею й кремом Nivea. Чернівецький вінтажний альбом
ISBN: 978-617-614-189-1
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво 21
Кількість сторінок: 111
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Місто пахло корицею й кремом Nivea. Чернівецький вінтажний альбом fb2

Короткий зміст книги Місто пахло корицею й кремом Nivea. Чернівецький вінтажний альбом - Наталія Гриценко

У книзі пов’язаних між собою оповідань ідеться про життя у Чернівцях міжвоєнного періоду та часу ІІ Світової війни. Крізь призму родинної історії, спогадів головного персонажа авторка розповідає про життя простих мешканців Чернівців, їхній побут, буденні й святкові клопоти. Наталя Гриценко майстерно відтворила атмосферу міста, зображуючи його крамниці, фотоательє, фабрики, кафе та ресторани, особливості чернівецької кулінарії, гастрономії тощо, колорит мешканців, специфіку міжлюдських стосунків і, звісно, долі людей у вирі історико-політичних змін. Оповідання цієї книги ‒ це історії, близькі кожній чернівецькій родині, багато хто тут впізнає власних знайомих, друзів, представників рідні або тих, про яких розповідали старші члени родини чи городяни. Книга Наталії Гриценко наповнена справжнім життям, вона показує те життя і те місто, яке вже в минулому, але воно було ‒ яскраве, насичене, сповнене різноманітних емоцій та відчуттів. Розповідає про тих людей, які своїм буттям це місто наповнювали.
Ці оповіді адресовані тим, хто захоплюється історією Чернівців, тим, хто хоче відкрити для себе інші сторони культурного феномену міста.
Книга буде цікава нинішнім і колишнім чернівчанам, туристам, історикам, краєзнавцям, містознавцям. Головний ілюстративний матеріал видання ‒ вінтажні фотографії, які зображають чернівецькі локації та мешканців міста в різні моменти їхнього життя, їхнього міського існування. На сторінці ви можете завантажити книгу Місто пахло корицею й кремом Nivea. Чернівецький вінтажний альбом в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Місто пахло корицею й кремом Nivea. Чернівецький вінтажний альбом належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Наталія Гриценко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Місто пахло корицею й кремом Nivea. Чернівецький вінтажний альбом - Наталія Гриценко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ірина
Ірина
4 вересня 2024 08:55
Книга "Місто пахло корицею й кремом Nivea" Наталії Гриценко – це зворушливий вінтажний альбом, який занурює читача в атмосферу Чернівців, сповнену ностальгії та краси минулого. Автор майстерно поєднує спогади, деталі побуту та культурні елементи, створюючи яскраву картину життя в місті. Ця книга не лише розважає, а й пробуджує спогади про власні коріння та цінності.
Правовласникам