Книги » Новинки » Лікарські рослини в лікуванні неврозів
Лікарські рослини в лікуванні неврозів
Fb2

Книга Лікарські рослини в лікуванні неврозів Михайло Гарбарець, Наталія Гарбарець скачать fb2

Назва: Електронна книга Лікарські рослини в лікуванні неврозів
ISBN: 978-966-10-2828-8
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Кількість сторінок: 152
Рік видання: 2012
Формат: Електронна

Скачать Лікарські рослини в лікуванні неврозів fb2

Короткий зміст книги Лікарські рослини в лікуванні неврозів - Михайло Гарбарець, Наталія Гарбарець

Пропоноване видання висвітлює проблеми функціональних порушень з боку центральної нервової системи та її вегетативного відділу, які досить часто трапляються в сьогоденному житті. Автор обґрунтовує метод фітотерапії неврозів, робить спробу поєднати аналітико-синтетичні наукові здобутки з практичними даними застосування лікарських рослин для лікування групи захворювань, в основі яких лежать функціональні порушення у процесах вищої центральної нервової системи та її вегетативного відділу.
Книга буде корисною як для практичних лікарів-неврологів, так і великої групи сімейних лікарів та студентів вищих медичних навчальних закладів. На сторінці ви можете завантажити книгу Лікарські рослини в лікуванні неврозів в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Лікарські рослини в лікуванні неврозів належить до жанру Неврологія. Нервова система. Електронна книга автора Михайло Гарбарець, Наталія Гарбарець повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Лікарські рослини в лікуванні неврозів - Михайло Гарбарець, Наталія Гарбарець
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Катерина
Катерина
4 вересня 2024 06:44
Книга "Лікарські рослини в лікуванні неврозів" авторів Михайла та Наталії Гарбарців є цінним посібником для тих, хто шукає природні способи підтримки психічного здоров’я. Чітко викладені знання про рослини та їх властивості, а також практичні рекомендації роблять її незамінною для фахівців і читачів, які прагнуть зрозуміти взаємозв'язок між природою і лікуванням. Рекомендується всім, хто цікавиться альтернативною медициною та здоровим способом життя.
Правовласникам