Книги » Новинки » Лікарські овочеві рослини
Лікарські овочеві рослини
Fb2

Книга Лікарські овочеві рослини скачать fb2

Назва: Електронна книга Лікарські овочеві рослини
ISBN: 978-966-10-1192-1
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Кількість сторінок: 144
Рік видання: 2011
Формат: Електронна

Скачать Лікарські овочеві рослини fb2

Короткий зміст книги Лікарські овочеві рослини -

У книзі описано біологічні особливості 28-ми овочевих лікарських рослин, які можна вирощувати на присадибних, навчально-дослідних ділянках і полях України.
Подано також зображення, характеристику та рекомендації щодо застосування цих рослин з метою профілактики й лікування захворювань людини. Видання містить ретельно дібрані рецепти смачних та корисних овочевих страв.
Книга буде корисною вчителям біології, географії, основ здоров'я, студентам біологічних факультетів, аматорам-натуралістам, а також широкому колу читачів. На сторінці ви можете завантажити книгу Лікарські овочеві рослини в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Лікарські овочеві рослини належить до жанру Скарбниці природи. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Лікарські овочеві рослини -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євген
Євген
4 вересня 2024 01:22
Книга "Лікарські овочеві рослини" вражає своєю глибиною та доступністю інформації. Автори майстерно поєднують наукові факти з практичними порадами, що робить її ідеальним посібником для тих, хто прагне покращити своє здоров'я за допомогою натуральних засобів. Рекомендую всім, хто цікавиться природною медициною та здоровим способом життя!
Правовласникам