Книги » Новинки » Мрець у бункері. Історія мого батька
Мрець у бункері. Історія мого батька
Fb2

Книга Мрець у бункері. Історія мого батька Мартін Поллак скачать fb2

Назва: Електронна книга Мрець у бункері. Історія мого батька
ISBN: 978-617-614-063-4
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво 21
Кількість сторінок: 248
Рік видання: 2014
Формат: Електронна

Скачать Мрець у бункері. Історія мого батька fb2

Короткий зміст книги Мрець у бункері. Історія мого батька - Мартін Поллак

Роман-дослідження Мартіна Поллака присвячений участі Австрії у Другій світовій війні та злочинах нацизму. Із приватної перспективи нащадка — сина відомого нациста, який уже дорослим вирішує розібратися в обставинах не лише смерті свого батька, але і його життя, історії роду, що став пристрасним ревнителем нацизму, — автор викриває міф про аншлюс Австрії до ІІІ Райху. Він також показує становлення нацизму в провінційно-бюргерському середовищі прикордонних австро-словенських земель, взаємини австріяків та словенів і протистояння цих двох націоналізмів у 30-ті рр. Окрему тему становить конфлікт генерацій та соціалізація повоєнного покоління австріяків в атмосфері замовчування минулого, неопрацювання якого дозволяє симпатіям до нацизму та профашистським настроям зберігати тяглість аж до ХХІ ст.
Роман має автобіографічне підґрунтя. На сторінці ви можете завантажити книгу Мрець у бункері. Історія мого батька в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Мрець у бункері. Історія мого батька належить до жанру Біографічна проза. Електронна книга автора Мартін Поллак повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Мрець у бункері. Історія мого батька - Мартін Поллак
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Зоряна
Зоряна
4 вересня 2024 10:33
"Мрець у бункері. Історія мого батька" Мартіна Поллака вражає глибоким емоційним наповненням та потужною розповіддю про історію, пам’ять і втрати. Автор майстерно поєднує особисті спогади з історичними подіями, створюючи унікальну атмосферу, яка змушує переосмислити минуле. Це важливе та зворушливе чтиво, яке залишає по собі глибокий слід.
Правовласникам