Книги » Новинки » Хлопчик з планети "Ч" та Вогняні Пси
Хлопчик з планети "Ч" та Вогняні Пси
Fb2

Книга Хлопчик з планети "Ч" та Вогняні Пси Вiктор Терен скачать fb2

Назва: Електронна книга Хлопчик з планети "Ч" та Вогняні Пси
ISBN: 978-966-01-0559-1
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Кількість сторінок: 288
Рік видання: 2013
Формат: Електронна

Скачать Хлопчик з планети "Ч" та Вогняні Пси fb2

Короткий зміст книги Хлопчик з планети "Ч" та Вогняні Пси - Вiктор Терен

Нова книжка відомого письменника Віктора Терена містить три повісті — «Хлопчик з планети «Ч» «Найд», «Костюмчик до осені», а також два оповідання — «Артист» і «Горобчик».
Цікаві сюжети, вдало виписані образи героїв - людей і тварин, дотепність, фантастичні та казкові елементи, високий гуманізм — ознаки «фірмового» стилю Віктора Терена — мають одне надзавдання: заторкнути в душі читача струни доброзичливості, любові до всього на світі сущого - до природи, дітей, старих, тварин, дати імпульс до співчуття та взаємодопомоги...
Чудові ілюстрації визначного художника дитячої книжки Костя Лавра створені в тій же тональності зачудування світом. На сторінці ви можете завантажити книгу Хлопчик з планети "Ч" та Вогняні Пси в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Хлопчик з планети "Ч" та Вогняні Пси належить до жанру Пригодницькі романи для дітей. Електронна книга автора Вiктор Терен повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Хлопчик з планети "Ч" та Вогняні Пси - Вiктор Терен
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Лариса
Лариса
4 вересня 2024 12:33
Книга "Хлопчик з планети 'Ч' та Вогняні Пси" Віктора Терена захоплює уяву яскравими образами та динамічним сюжетом. Автор майстерно поєднує елементи фентезі з глибокими людськими переживаннями, створюючи унікальний світ, в якому кожен знайде щось близьке для себе. Читання цієї книги залишає після себе відчуття пригоди та натхнення.
Правовласникам