Книги » Новинки » Гра у три руки
Гра у три руки
Fb2

Книга Гра у три руки Олексій Волков скачать fb2

Назва: Електронна книга Гра у три руки
ISBN: 978-966-10-4515-5
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Кількість сторінок: 312
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Гра у три руки fb2

Короткий зміст книги Гра у три руки - Олексій Волков

Детективи відомого українського письменника Олексія Волкова, лікаря за фахом, завжди неординарні. Навіть найдосвідченішому читачеві зазвичай до останніх сторінок не вдається спрогнозувати розв'язку.
В романі «Гра у три руки», на відміну від попередніх, уперше за багаторічну практику «доктора детективних наук» Олексія Волкова головну партію виконує жінка, яка намагається розплутати клубок обставин, здатних запросто зламати хребет і сильному чоловікові. Втім, існують жінки, здатні пограти в «чоловічі» ігри. Комбінації в їхньому виконанні елегантніші, удари влучніші, а відчуття жалю чи прояви пощади іноді взагалі відсутні. Але як би там не було, дві жіночі руки слабші від чоловічих. Чи не забракне їм сили у найбільш вирішальну мить?
Однак цим не вичерпується головна інтрига роману! Паралельно зі своєю героїнею автор наважується на спробу самотужки проаналізувати процеси, що відбуваються в її душі та свідомості. Ризикована і невдячна справа, адже збагнути жінку до кінця не вдавалося ще нікому. Що вийшло? Судіть самі... На сторінці ви можете завантажити книгу Гра у три руки в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Гра у три руки належить до жанру Жінка-сищик. Електронна книга автора Олексій Волков повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Гра у три руки - Олексій Волков
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Віталій
Віталій
4 вересня 2024 13:44
"Гра у три руки" Олексія Волкова — це захоплюючий роман, що поєднує в собі елементи трилера та психологічної драми. Автор майстерно створює атмосферу напруження, занурюючи читача у складний світ людських взаємин та прихованих мотивів. Книга залишає по собі глибокий слід і спонукає до роздумів про справжні цінності в житті.
Правовласникам