Книги » Новинки » Не проси пощади у тіні
Не проси пощади у тіні
Fb2

Книга Не проси пощади у тіні Олексій Волков скачать fb2

Назва: Електронна книга Не проси пощади у тіні
ISBN: 978-966-10-4529-2
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Кількість сторінок: 288
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Не проси пощади у тіні fb2

Короткий зміст книги Не проси пощади у тіні - Олексій Волков

Трилер «Не проси пощади у тіні» - це сучасна версія роману «Виконавець» - першої книги Олексія Волкова, яка у 2002 році виборола гран-прі відомого літературного конкурсу «Золотий Бабай». Автор запропонував нову редакцію цього твору, в якій той набув інше стильове обличчя, став ще динамічнішим, психологічно напруженішим, а відтак - читабельнішим. Що ж до суті - усе незмінно: гостра захоплююча інтрига, карколомні пригоди, неповторний дух мисливської атмосфери і старовини.
Тому, хто живе щасливо, важко уявити, що завтра несподівано насунеться біда - страшна, невідворотна та незрозуміла, зустріч з якою змушує лише приречено чекати загибелі. Та сильна людина, перебувши шоковий стан, здатна свідомо рушити краєм прірви з бажанням не тільки вижити, а й перемогти. І тоді відкривається таке, про що в спокійному повсякденному житті навіть не здогадуєшся. Відчайдушно рятуючись, герой роману несамохіть втручається у вічну суперечку сил добра та зла, вплинувши таким чином на долі інших людей - живих і не тільки... На сторінці ви можете завантажити книгу Не проси пощади у тіні в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Не проси пощади у тіні належить до жанру Містичний трилер. Електронна книга автора Олексій Волков повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Не проси пощади у тіні - Олексій Волков
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Лариса
Лариса
4 вересня 2024 07:00
"Не проси пощади у тіні" Олексія Волкова - це захоплива історія, що майстерно переплітає елементи трилера та психологічної драми. Автор вражає глибокими персонажами та напруженим сюжетом, який тримає в напрузі до останньої сторінки. Книга залишає по собі сильне враження і спонукає до роздумів про темні сторони людської природи.
Правовласникам