Книги » Новинки » Останні українці Польщі
Останні українці Польщі
Fb2

Книга Останні українці Польщі Олег Криштопа скачать fb2

Назва: Електронна книга Останні українці Польщі
ISBN: 978-617-7411-79-5
Мова: Українська
Видавництво: Дискурсус
Кількість сторінок: 224
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Останні українці Польщі fb2

Короткий зміст книги Останні українці Польщі - Олег Криштопа

Українці, які з діда-прадіда жили на своїх землях, після Другої світової війни опинилися відділені від співвітчизників українсько-польським кордоном. Багатьох із них депортували 1947 року в рамках акції «Вісла» на північ і захід Польщі – доти німецькі землі.
Відомий репортажист Олег Криштопа проїхав Польщею, щоби поспілкуватися з українцями, для яких Україна є більш уявною, ніж реальною, є радше краєм спогадів, аніж намірів. У цій книжці вони розповідають про те, чого зазнали під час переселення, як берегли свою ідентичність у чужій країні, яким було і є ставлення до них поляків. Де вони відчувають свій дім? Чи виростуть їхні внуки українцями? Чим відрізняються від українців у Польщі – емігрантів останніх хвиль?
На ці питання читач шукатиме відповідей разом з автором. На сторінці ви можете завантажити книгу Останні українці Польщі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Останні українці Польщі належить до жанру Демографія. Міграція населення. Електронна книга автора Олег Криштопа повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Останні українці Польщі - Олег Криштопа
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам