Книги » Новинки » Схизматик. Діти Каїна
Схизматик. Діти Каїна
Fb2

Книга Схизматик. Діти Каїна Тетяна Пахомова скачать fb2

Назва: Електронна книга Схизматик. Діти Каїна
ISBN: 9786171287044
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Кількість сторінок: 336
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Схизматик. Діти Каїна fb2

Короткий зміст книги Схизматик. Діти Каїна - Тетяна Пахомова

Пекло починається там, де люди грають у Бога

Надсяння під час Другої світової війни. Малий Степан Дідич не мав дитинства. Була війна, прихід німців та нелюдські воєнні побори, криваві сутички між родинами поляків та українців, злидні, невизначеність. Лихо ковтало людей не пережовуючи. Боротися було марно — Дідичі виживали, як і всі інші. Продавали цеглу, таємно різали худобу, тихцем підміняючи реєстраційні бірки, молилися крізь сльози. Якось пристосувалися, притерпілися. Та починається лиховісне переселення українців, влаштоване владою «совітів».
Страх жити далі стає сильнішим за страх смерті. Степан опиняється на допиті в НКВС за підозрою у співпраці з бандерівцями. Хлопець розуміє, що тепер чекає на нього та його рідних. Юний Дідич знову шукає свої істини на хиткій кладці між польським тавром «схизматик» і радянським — «переселенець». Та у світі зла не все однозначно. На сторінці ви можете завантажити книгу Схизматик. Діти Каїна в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Схизматик. Діти Каїна належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Тетяна Пахомова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Схизматик. Діти Каїна - Тетяна Пахомова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ганна
Ганна
28 серпня 2024 22:44
"Схизматик. Діти Каїна" Тетяни Пахомової вразила глибоким психологізмом та складними персонажами, які змушують задуматися про природу зла і моральні вибори. Її майстерний стиль письма сплітає реальність і міф, створюючи незабутню атмосферу. Рекомендую цю книгу всім, хто цінує інтелектуальну літературу з елементами філософії.
Правовласникам