Книги » Новинки » Життєві сходинки
Життєві сходинки
Fb2

Книга Життєві сходинки Володимир Кривенко скачать fb2

Назва: Електронна книга Життєві сходинки
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 34
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Життєві сходинки fb2

Короткий зміст книги Життєві сходинки - Володимир Кривенко

Ще в дитинстві, а потім і в юності довелось мені перечитати оповідання А.Гайдара «Гарячий камінь». Я, не зрозумів тоді двох речей:
— Як Івашко міг викотити на гору камінь, такий гарячий, що Гайдар, економлячи сірники, припалював об нього цигарку. І друге:
— Чому старий, понівечений життям інвалід, не розбив-таки ту каменюку щоб омолодитися?.
Ну, перше я і досі не розумію, тим більше, що раз каменюка сама собою нагрівається до «451° по Фаренгейту», мабуть там відбуваються якісь ядерні процеси з випромінюванням радіації, і краще обходити її десятою дорогою, а не просити дитину закотити ту каменюку на гору…
Але казка є казкою, не сперечаюсь. Нехай.
А от, друге став розуміти вже в дорослому віці; скоріше за все, той гайдарівський інвалід пишався своїми ранами, бо слугували вони йому якби індульгенцією від репресій і він мав можливість закінчити свій життєвий шлях в колгоспному садочку серед людей, що оточували його теплом і повагою. На сторінці ви можете завантажити книгу Життєві сходинки в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Життєві сходинки належить до жанру Біографічна проза. Електронна книга автора Володимир Кривенко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Життєві сходинки - Володимир Кривенко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олена
Олена
4 вересня 2024 17:33
"Життєві сходинки" Володимира Кривенка — це натхненна й глибока книга, що спонукає до роздумів про сенс життя та особистісний розвиток. Автор майстерно поєднує особистий досвід і філософські роздуми, створюючи унікальний мікс, який залишає слід у душі читача. Рекомендую всім, хто прагне знайти свій шлях у житті.
Правовласникам