Книги » Новинки » Чорний Хеловін
Чорний Хеловін
Fb2

Книга Чорний Хеловін Сніжана Федорова скачать fb2

Назва: Електронна книга Чорний Хеловін
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 163
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Чорний Хеловін fb2

Короткий зміст книги Чорний Хеловін - Сніжана Федорова

У книзі ставляться питання про те, що таке справжня дружба і самопожертва, питання взаємного розуміння і довіри між дітьми й батьками, і звичайно, питання про ціну людського життя…
Що Вам робити, якщо під час Хеловіну, Ви стали свідком вбивства? До того ж, виявляється, що Ви знали вбитого. А, ще, Ви впізнали одного з убивць, і він вхожий до Вашої оселі? І, до всього іншого, Ви втратили на місці події доказ своєї присутності там?
Відповіді на всі ці неоднозначні питання і належить вирішити нерозлучній четвірці старшокласників. Біда в тому, що вони не можуть ні з ким порадитися. Невже переможе Зло?.. На сторінці ви можете завантажити книгу Чорний Хеловін в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Чорний Хеловін належить до жанру Містичний трилер. Електронна книга автора Сніжана Федорова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Чорний Хеловін - Сніжана Федорова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Світлана
Світлана
4 вересня 2024 19:00
"Чорний Хеловін" Сніжани Федорової — це захоплююча історія, яка пронизує атмосферою таємничості і трилера. Авторка майстерно грає зі страхами та емоціями читача, створюючи незабутні образи і непередбачувані повороти сюжету. Книга залишає після себе відчуття загадки і бажання дізнатися більше.
Правовласникам