Книги » Новинки » Диктанти зі всесвітньої історії. 6—8 класи
Диктанти зі всесвітньої історії. 6—8 класи
Fb2

Книга Диктанти зі всесвітньої історії. 6—8 класи Ірина Горєла скачать fb2

Назва: Електронна книга Диктанти зі всесвітньої історії. 6—8 класи
ISBN: 978–966–672–264–8
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 160
Рік видання: 2009
Формат: Електронна

Скачать Диктанти зі всесвітньої історії. 6—8 класи fb2

Короткий зміст книги Диктанти зі всесвітньої історії. 6—8 класи - Ірина Горєла

Посібник складений згідно з навчальною програмою 12-річної школи, затвердженою Міністерством освіти і науки України, і відповідає сучасним навчально-методичним вимогам викладання всесвітньої історії в 6—8 класах загальноосвітніх навчальних закладів.
Пропоноване видання містить збірник диктантів з всесвітньої історії. Кожна тема представлена двома варіантами та стислими відповідями на запитання.
Призначений для вчителів історії. На сторінці ви можете завантажити книгу Диктанти зі всесвітньої історії. 6—8 класи в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Диктанти зі всесвітньої історії. 6—8 класи належить до жанру Викладання навчальних матеріалів. Електронна книга автора Ірина Горєла повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Диктанти зі всесвітньої історії. 6—8 класи - Ірина Горєла
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дарина
Дарина
4 вересня 2024 21:00
Книга "Диктанти зі всесвітньої історії" Ірини Горєлої є чудовим інструментом для закріплення знань учнів 6-8 класів. Її матеріали допомагають розвивати навички письма та критичного мислення, що робить вивчення історії більш цікавим і інтерактивним. Рекомендую для вчителів і студентів!
Правовласникам