Книги » Новинки » Історія України. 7-8 класи: Збірник завдань
Історія України. 7-8 класи: Збірник завдань
Fb2

Книга Історія України. 7-8 класи: Збірник завдань Олена Подобєд скачать fb2

Назва: Електронна книга Історія України. 7-8 класи: Збірник завдань
ISBN: 978–966–672–443–7
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 160
Рік видання: 2009
Формат: Електронна

Скачать Історія України. 7-8 класи: Збірник завдань fb2

Короткий зміст книги Історія України. 7-8 класи: Збірник завдань - Олена Подобєд

Посібник складений відповідно до нової навчальної програми для 12-річної школи, затвердженої Міністерством освіти і науки України, і відповідає сучасним навчально-методичним вимогам викладення курсу «Історія України» для 7, 8 класів загальноосвітніх навчальних закладів.
Пропоноване видання містить сучасні дидактичні матеріали: схеми, порівняльні таблиці, фрагменти історичних документів, хронологічні задачі тощо.
Призначений для вчителів історії та студентів історичних факультетів вищих навчальних закладів. На сторінці ви можете завантажити книгу Історія України. 7-8 класи: Збірник завдань в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Історія України. 7-8 класи: Збірник завдань належить до жанру Історія. Електронна книга автора Олена Подобєд повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Історія України. 7-8 класи: Збірник завдань - Олена Подобєд
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
4 вересня 2024 20:44
Книга "Історія України. 7-8 класи: Збірник завдань" Олени Подобєд є чудовим ресурсом для учнів, що бажають поглибити свої знання про українську історію. Завдання добре структуровані та допомагають розвивати критичне мислення. Рекомендую всім вчителям та учням як корисний додаток до навчального процесу.
Правовласникам